Evergreen Top 1000 op Radio 5 trekt bijna 3 miljoen luisteraars

Evergreens zijn populair. Er hebben namelijk 2,8 miljoen mensen geluisterd naar de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5. Dit komt neer op 19% van alle Nederlanders van 10 jaar en ouder en is een nieuw bereikrecord voor de zender. Onderzoeksbureau DVJ-Insights heeft dit onderzocht. Verder blijkt uit het onderzoek dat de luisteraar de hitlijst een gemiddeld rapportcijfer geeft van een 8.0. De Evergreen Top 1000 werd voor de zevende keer uitgezonden.

Ook online bezochten meer mensen de website van NPO Radio 5. Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 5 Nostalgia: “Duizenden luisteraars schreven in het gastenboek mooie verhalen over hun favoriete evergreens en op social media werd veel gepost. Ruim drie keer zoveel mensen als gebruikelijk bezochten tijdens de Evergreen Top 1000 de website. Het leeft enorm bij onze luisteraars.” Gisterenavond nam Bosman voor NPO Radio 5 Nostalgia de Marconi Award voor Beste Zender in ontvangst. De vakjury roemt de publieke zender om het onderscheidende karakter en de eigen stijl van radiomaken.

Lees ook:Record aantal luisteraars tijdens Evergreen Top 1000
Lees ook:1,7 miljoen luisteraars voor derde Evergreen Top 1000
Lees ook:Willeke Alberti kiest haar favorieten
Lees ook:Radio 5 Nostalgia presenteert de Evergreen Top 1000
Lees ook:Evergreen Top 1000 start op Radio 5 Nostalgia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>