Week van de jaren 70 op Radio 5 Nostalgia

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 april presenteert Radio 5 Nostalgia de Week van de jaren 70. De programma’s op de publieke nostalgische zender besteden van 06.00 tot 19.00 uur uitgebreid aandacht aan evergreens uit de seventies. Op vrijdag wordt de week afgesloten met de Top 200 van de jaren 70.

Tijdens de Week van de Jaren 70 draait Radio 5 Nostalgia de beste platen uit het decennium. The Carpenters, Cliff Richard, ABBA, de George Baker Selection en Rob de Nijs scoorden hit na hit. Elke dag besteedt Radio 5 Nostalgia aandacht aan een boeiend thema. Maandag begint de Week van Jaren 70 met ‘radio en televisie’. Dinsdag is ‘sport’ aan de beurt. Woensdag staat ‘geschiedenis’ en donderdag ‘huis, tuin en keuken’ centraal. Met gasten en luisteraars worden mooie herinneringen aan programma’s en gebeurtenissen van toen opgehaald. De week sluit vrijdag af met de 200 beste evergreens uit de jaren 70.

Lees ook:Een week lang Evergreens uit de jaren 60 op Radio 5
Lees ook:Week van de Jaren 50 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Week van de Jaren 70 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Week van de Jaren 70 trekt 700.000 luisteraars
Lees ook:Radio 5 Nostalgia een week in het teken van de Jaren 60

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>