Een week lang Evergreens uit de jaren 60 op Radio 5

Van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari staat Radio 5 Nostalgia in het teken van de jaren zestig. De rode draad die week zijn de evergreens uit dit decennium. De publieke nostalgische zender stelt elke dag een thema centraal, waarop luisteraars kunnen reageren en waaraan ze herinneringen ophalen. Vrijdag 4 februari sluit de week met de Top 200 van de Jaren 60.

Radio 5 Nostalgia zendt ‘De week van de Jaren 60’ elke dag van 07.00 en 19.00 uur uit. Elke dag besteedt Radio 5 Nostalgia uitgebreid aandacht aan een sixties thema. Maandag staat in het teken van ‘radio en televisie’. Op dinsdag staat ‘sport in de jaren zestig’ centraal. Woensdag zoomt in op de ‘geschiedenis’ van dit decennium en donderdag praten presentatoren en luisteraars over alles rond het thema ‘huis, tuin en keuken’. Vrijdag wordt de week afgesloten met de Top 200 van de Jaren 60. De programma’s op Radio 5 Nostalgia besteden elk op eigen wijze aandacht aan de thema’s.

Voor meer informatie over ‘De week van de Jaren 60′ kun je terecht op www.radio5.nl

Lees ook:Week van de jaren 70 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Week van de Jaren 50 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Ware nostalgie met de Top 1000 van de jaren ’60
Lees ook:Week van de Jaren 70 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Made In The Sixties vanavond ook op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>