Radio 5 Nostalgia stuurt luisteraars naar Barbra Streisand

Twee luisteraars van Radio 5 Nostalgia zijn op uitnodiging van de nostalgische publieke zender bij een uniek optreden van Barbra Streisand in Londen. Daarvoor moeten ze wel de prijsvraag winnen die dinsdag 8 september begint op Radio 5 Nostalgia. De zangeres is zondag 20 september te gast in het BBC-programma Friday Night with Jonathan Ross en bij dat optreden is Radio 5 Nostalgia aanwezig. Streisand zingt drie nummers van haar nieuwe album ‘Love is the Answer’ dat 28 september in de winkel ligt.

Fans van Barbra Streisand kunnen zich aanmelden via de website van het radiostation. Op 11 september tussen 16:00 en 18:00 uur test presentator Tom Herlaar de kennis van de Streisand-fans door hen tien vragen te stellen. Wie alle tien de vragen goed beantwoordt wint de reis naar Londen.

Radio 5 Nostalgia Manager muziek Ron Stoeltie: “Dit is dé kans om La Streisand in levende lijve te zien optreden. Ook trakteren we de luisteraars alvast op drie liedjes van haar nieuwe album.

Lees ook:Campagne ‘Door internet blijf je meedoen’ ook op radio
Lees ook:Kink FM stuurt luisteraars naar Muse in Londen
Lees ook:Anita Meyer samen met Metropole Orkest in concert
Lees ook:Liesbeth List ontvangt vanavond Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs
Lees ook:Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>