Open Dag Radio 5 vrijdag rechtstreeks vanuit Beeld en Geluid

Wie graag wil weten hoe radiomaken in zijn werk gaat, kan vrijdag 5 juni 2009 terecht in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Radio 5 Nostalgia zendt er die dag live uit. Luisteraars kunnen een kijkje nemen in de radiokeuken en presentatoren van het Radio 5 ontmoeten. Het nostalgische station is vanaf zes uur ‘s morgen live te horen vanuit Beeld en Geluid. Bezoekers zijn hier welkom tussen 10:00 en 19:00 uur. De toegang is gratis.
 

Wie vrijdag langskomt ziet wat er speelt achter de schermen van een radioprogramma. Bezoekers kunnen zich tijdens de open dag laten zich fotograferen met de vertrouwde gezichten van Radio 5 Nostalgia; Henk Mouwe, Leonie Sazias, Jan Steeman, Jeanne Kooijmans, Harjo Thijs, Petra Blokhuis, Rocky Tuhuteru en weerman Jules Geirnaerdt.

De programmering van Radio 5 Nostalgia wijzigt vrijdag niet, maar wordt aangevuld met unieke, historische fragmenten uit de archieven van Beeld en Geluid, bijvoorbeeld van de Watersnoodramp uit 1953 en de landing van de eerste mens op de maan in 1969. Het bezoek aan de radiostudio is gratis. Wie voor de gelegenheid ook toegang wil tot de Beeld en Geluid experience, kan op Radio5.nl een kortingsbon downloaden.

Lees ook:Radio 5 Nostalgia presenteert de Evergreen Top 1000
Lees ook:Evergreen Top 1000 start op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld bovenaan in de Evergreen Top 1000
Lees ook:Evergreen Top 1000 sluit af met Wim Sonneveld
Lees ook:Tong Tong Fair brengt Indische sferen op 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>