Ouderwetse Koninginnedag op Radio 5 Nostalgia

Radio 5 Nostalgia viert dit jaar een ouderwetse Koninginnedag. Speciaal voor deze gelegenheid schuift Joop van Zijl aan bij de presentatoren van Radio 5 Nostalgia om verslag te doen van Koninginnedag 2009 en het eenmalig terugkerende defilé. Tussen 10:00 en 15:00 uur brengt een verslaggever in Apeldoorn live updates vanuit de stad waar de Koninklijke familie dit jaar te gast is. Ieder uur hoort de luisteraar historische fragmenten van vroegere Koninginne-dagvieringen. Ook zal er veel aandacht zijn voor het feit dat het op 30 april precies 100 jaar geleden is dat Prinses Juliana werd geboren.

Het nostalgische radiostation biedt de luisteraar gelegenheid om herinneringen aan Koninginnedagen van weleer te delen. Bijzondere gasten, die uit eigen ervaring kunnen vertellen over de Koninklijke familie, zijn te gast in de studio.

Koninginnedag 2009 op Radio 5 Nostalgia is te horen op donderdag 30 april van 06:00 tot 19:00 uur. De presentatie is in handen van Henk Mouwe en Leonie Sazias, Jan Steeman, Jeanne Kooijmans, Hijlco Span, Petra Blokhuis (samen met Jeroen Snel) en Rocky Tuhuteru.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Koninginnedag op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Léonie Sazias vervangt Martine van Os op de radio
Lees ook:Radio 5 Nostalgia presenteert de Evergreen Top 1000
Lees ook:Radio 1 met Koninginnedag live vanuit Middelburg
Lees ook:Open Dag Radio 5 vrijdag rechtstreeks vanuit Beeld en Geluid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>