Elvis Presley de nummer één onder de evergreens

Elvis Presley is de grote favoriet bij Radio 5- luisteraars. Zijn 'Are You Lonesome Tonight' staat op nummer één in de 'Evergreen Top 1000' die de hele week al op de nostalgische zender te horen is. Vrijdag is de grande finale van de lijst met evergreens en bovenaan prijkt The King.

Elvis doet het sowieso erg goed in de 'Evergreen Top 1000', in totaal staat de zanger negentien keer in de lijst. Daarmee is hij de meest genoteerde artiest in de 'Evergreen Top 1000'. Op de tweede plaats staat Cliff Richard met vijftien noteringen en Frank Sinatra staat met tien noteringen op de derde plaats.

De 'Evergreen Top 1000' nadert vandaag de nummer één, die even voor 18:00 uur vanmiddag te horen zal zijn op Radio 5.

Zie ook:
- Evergreen Top 1000 deze week op Radio 5

Lees ook:Elvis Presley op 1 in de Radio 5 Top 500 van de jaren 50
Lees ook:Evergreen Top 1000 deze week op Radio 5
Lees ook:Herinnert u zich deze nog? De Top 200 van de Jaren ’50
Lees ook:Radio 5 overhandigt Oeuvreprijs aan Cliff Richard
Lees ook:‘Yesterday’ op nummer 1 in Top 200 van de Jaren 60

1 Reacties // Reageer

One thought on “Elvis Presley de nummer één onder de evergreens

  1. Tom Miezenbeek

    alweer een dag die niet meer stuk kan.vanaf maandag zijn alle buiten aktiviteiten verbannen en staat de radio binnen en in de auto op 5.Tijd om boodschappen te doen is er niet het is zonde om ook maar een plaat te missen.ik ben 65 en heb alle plaatjes meegemaakt soms met treurige herinneringen soms met blije.heel veel dank voor deze heerlijke week.groetjes Tom

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>