Kerst op Radio 4

Het NPO Radio 4 Kerstconcert komt 21 december rechtstreeks vanuit de Dom in Utrecht. Het Groot Omroepkoor o.l.v. Edward Caswell treedt op, samen met het koperblazersensemble van het Radio Filharmonisch Orkest. Om alvast in de sfeer te komen zingen zangers van het Groot Omroepkoor op 18 december kerstliederen op station Utrecht Centraal. Het is voor de eerste keer dat een pianist de toetsen van de piano in de stationshal bespeelt.

Op zondag 21 december om 20.00 uur schakelt NPO Radio 4 over naar de Dom in Utrecht. Luisteraars horen muziek van o.a. Mendelssohn, Gabrieli en Britten. Het Groot Omroepkoor zingt ook bekende Christmas carols. De presentatie is in handen van NPO Radio 4-presentator Ab Nieuwdorp. Ook op donderdag 18 december laten zangers van het Groot Omroepkoor kerstliederen horen bij de piano op station Utrecht Centraal. De aanwezige reizigers en passanten kunnen meezingen. Het stations optreden vindt plaats tussen 14.00 en 14.30 uur. Op NPO Radio 4 is een live verslag te horen.

Het NPO Radio 4 Kerstconcert is live via webcast te zien op nporadio4.nl/live. De beelden van het optreden in station Utrecht Centraal zijn later te zien op nporadio4.nl.

Lees ook:Luisteraars stellen Radio 4 Kerstconcert samen
Lees ook:Elton John live en exclusief op Radio 2
Lees ook:Johannes Passion live vanuit Concertgebouw op Radio 4
Lees ook:Michiel Veenstra presenteert live vanaf station
Lees ook:Beroemde schrijver Baldacci bij Sublime FM op Utrecht Centraal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>