Luisteraars stellen Radio 4 Kerstconcert samen

Vanaf morgen kunnen Radio 4 luisteraars door middel van stemmen het programma van het Radio 4 Kerstconcert bepalen. Ze doen dit door elke dag uit drie kerstliederen hun favoriet te selecteren. De 14 gekozen liederen vormen tezamen het programma van het Radio 4 Kerstconcert, dat wordt verzorgd door het Nederlands Concertkoor in samenwerking met het MCO Koperkwintet.

De komende twee weken verschijnt elke dag een keuzelijst op radio4.nl. In de ochtend kondigt de publieke klassieke zender drie kerstliederen aan en wordt de keuze van de vorige dag bekendgemaakt. Op 21 december is het complete programma met de mooiste kerstliederen bekend. Op 22 december vindt het Radio 4 Kerstconcert plaats in de Jacobikerk te Utrecht. Het Nederlands Concertkoor treedt op met het MCO Koperkwintet en organist Berry van Berkum en staat onder leiding van dirigent Boudewijn Jansen. Luisteraars kunnen aanwezig zijn bij het Radio 4 Kerstconcert.

Kaarten bestellen kan op de website van Radio 4.

Lees ook:Kerst op Radio 4
Lees ook:Radio 5 en de feestdagen: kerstmuziek, kerstverhalen, kerstbomen en kersteten
Lees ook:Caz! begint vandaag met wekelijkse hittip Cazza!
Lees ook:Klassieke kerstmuziek op Classic FM
Lees ook:Radio 538 viert finale Demo Duel in P60

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Luisteraars stellen Radio 4 Kerstconcert samen

 1. Mevr.M.A.van der Poel

  Geachte Redactie,

  ‘Maria die soude (of zoude) naar Bethlehem gaan.’

  Is het lied dat ik graag bij het Kerstconceert in de Jacobikerk zou willen horen. Ik heb hierbij goede herinneringen aan mijn lagere schooltijd, heel lang geleden.

  Met vriendelijke groet,

    /   Reply  / 
 2. Mevr.M.A.van der Poel

  Waardoor wordt mijn mail-adres niet ge-opend? Kunt u mij uitleg geven? Hoe moet ik verder handelen?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>