Violist Vadim Repin te gast in VIRUS

Vadim Repin. De kans is groot dat je nog nooit van hem hebt gehoord, maar in de wereld van de klassieke muziek is hij wereldberoemd. De Russische violist is vanavond te gast bij Giel Beelen in het programma VIRUS op Radio 4. Repin behoort tot de absolute wereldtop van violisten en heeft concerten gegeven in alle grote zalen ter wereld met toporkesten als de Wiener Philharmoniker en dirigenten als Bernard Haitink en Yehudi Menuhin. Giel Beelen interviewt de Russische grootmeester die ook live in VIRUS zal optreden. Vadim Repin is in Nederland in het kader van zijn soloconcerten met het Rotterdams Philharmonisch Orkest komend weekend. Meemaken? Vanavond in de Rotterdamse Schouwburg tussen 22.00 en 23.00 uur of kijk live mee via www.radio4.nl/virus.

Lees ook:Giel Beelen opent nieuw seizoen klassieke late night show VIRUS
Lees ook:Radio 4 brengt wekelijks nachtprogramma VIRUS
Lees ook:Podcast Haitink ruim 200.000 keer gedownload
Lees ook:Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden
Lees ook:Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>