Komende maandag is een blije maandag op Radio 2

NPO Radio 2 sleept luisteraars op 19 januari door Blue Monday heen. De publieke muziekzender buigt de meest deprimerende dag van het jaar om tot een vrolijke dag. Op Happy Monday klinkt muziek uit de speakers waar je opgewekt en blij wordt. Luisteraars vragen vrolijke tracks aan en vertellen wat die met hen doen.

Maandag 19 januari vanaf 4.00 uur draaien de NPO Radio 2 dj’s veel muziek met een positieve sound, zoals o.a.Happy van Pharrell Williams, Feeling Good van Michael Bublé, I’m Yours van Jason Mraz en Alles is Liefde van Bløf. Luisteraars vertellen hoe ze de meest troosteloze dag en donkerste van het jaar te lijf gaan en welke muziek daarbij helpt. De programma’s tunen in op optimistische geluiden. Happy Monday zit de hele dag boordevol lekkere muziek en verhalen.

Nporadio2.nl staat een dag lang in het teken van Happy Monday. Op de site staat vrolijk muzieknieuws waar bezoekers een goed gevoel van krijgen. Luisteraars kunnen online, maar ook via de NPO Radio 2 app reacties achterlaten en berichtjes inspreken over liedjes en momenten waar zij gelukkig van worden. De dj’s besteden aandacht aan de leukste inzendingen en loodsen luisteraars door deprimaandag heen.

Lees ook:Blue Monday wordt Happy Monday bij Radio 2
Lees ook:Radio Fünf in het teken van Duitsland
Lees ook:Ratelband geeft peptalks op SLAM!FM
Lees ook:De (win)acties op de radio voor deze week
Lees ook:Oranjedagen op Radio 5 Nostalgia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>