Top 2000 2014 is bekend

De complete lijst van de Top 2000 van NPO Radio 2 is bekend. In het programma Wout2day werd de lijst vrijdagmiddag bekend gemaakt. In de top 10 vind je onder andere drie nummers van Pink Floyd. Wish You Were Here op 6, Comfortably Numb op 8 en op plaats 9 Shine On You Crazy Diamond.

The Beatles, The Rolling Stones en Queen vind je zoals elk jaar het vaakst terug in de lijst. Boudewijn de Groot met het nummer ‘Avond’ is de hoogstgeplaatste Nederlandse artiest op plaats 5. De volledige lijst vind je hier.

De Top 2000 wordt uitgezonden vanaf Eerste Kerstdag 12.00 uur tot en met oudejaarsdag 24.00 uur.

Lees ook:Top 2000 NPO Radio 2 begonnen
Lees ook:Dit is ‘m: de Radio 2 Top 2000 editie 2008
Lees ook:Een mooie Avond voor fans van Boudewijn de Groot
Lees ook:Top 2000 bekend gemaakt
Lees ook:NL Top 100 Tweede Paasdag op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>