Laatste Gouden Uren een feit

Na zestien jaar is Daniël Dekker gestopt met zijn dagelijkse ochtendprogramma Gouden Uren op NPO Radio 2. Elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur was Daniël Dekker te horen als presentator van het programma. Vrijdagmorgen maakte Dekker zijn allerlaatste uitzending. Dekker stopt om zich meer te gaan toeleggen op zijn nieuwe functie als hoofdredacteur van Sterren.nl en zijn managementtaken als eindredacteur van de programma’s van AVROTROS op NPO Radio 2 en NPO 3FM.

Namens de luisteraars en het gehele team van Radio 2 gaf Jurre Bosman, nieuwe zendermanager van NPO Radio 2, vrijdagmorgen een gouden plaat aan Dekker. Als dank voor zijn zestien jaren Gouden Uren. “Ik hoop dat deze op jouw nieuwe kantoor mag komen te hangen.”

Natuurlijk zal ik een dagelijkse radioshow missen maar na zestien jaar is het tijd om mijn focus te verleggen. Het is een enorme uitdaging om samen met de NPO verder te bouwen aan Sterren.nl. En op zaterdag blijf ik op NPO Radio 2 Muziekcafé presenteren, dus een afscheid als radio-dj is het niet”, aldus Daniel Dekker eerder al toen bekend werd het programma definitief zou stoppen.

Lees ook:Gouden Uren stopt defintief
Lees ook:De Gouden Uren uit Moskou
Lees ook:Gouden Uren terug op Sterren.nl
Lees ook:Gouden Uren komende week bij Eurovisiesongfestival
Lees ook:Zijn de Gouden Uren ten einde?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>