Rob Stenders en Paul Rabbering nieuw in weekend Radio 2

NPO Radio 2 start het nieuwe jaar met zes nieuwe programma’s. Vanaf 3 januari heeft vooral het Radio 2-weekend een nieuw geluid. Rob Stenders maakt op zaterdag het middagprogramma ‘Rob Standards’ en Paul Rabbering presenteert op zondagmiddag ‘Paul!’. Op werkdagen komt Frank van ’t Hof in de heel vroege ochtend voor het nieuwe programma ‘Vroeg op Frank’ naar de Radio 2 studio.

In het nieuwe programma van Rob Stenders (PowNed) is veel aandacht voor de jubilea van ‘classic albums’. Albums van bijvoorbeeld Tears for Fears, Prince of Supertramp. Daarnaast introduceert Stenders de ‘Parallelle Universum Parade’ op NPO Radio 2. Hierin wordt de hitlijst uit een bepaald jaar met terugwerkende kracht in een nieuwe volgorde gezet. Rob Stenders: “Wat was nou eigenlijk de beste nummer 1 geweest in een bepaald jaar? Samen met luisteraars ga ik de pophistorie herschrijven.”

Nieuw op NPO Radio 2 is ook het programma  ‘Paul!’ van Paul Rabbering, op zondag van 16.00 tot 18.00 (KRO-NCRV). Paul gaat op zoek naar de allergrootste fans van Nederland. Wie is de ‘Topfan’ van een bepaalde artiest?

En er zijn meer nieuwe titels in het weekend. Jasper de Vries gaat elke zaterdag- en zondagochtend zijn programma ‘Echt Jasper’ (NCRV) maken tussen 06.00 en 09.00 uur. Jeroen Kijk in de Vegte zoekt op zondag van 12.00 tot 14.00 in het lunchprogramma ‘Bureau Kijk in de Vegte’ (KRO) het antwoord op triviale en minder triviale vraagstukken van luisteraars. Aansluitend presenteert Kristel van Eijk haar programma ‘Zo’n Zondag’ (WNL) op een nieuw tijdsstip, van 14.00 tot 16.00 uur.

Wie vanaf januari doordeweeks vroeg wakker is hoort Frank van ’t Hof op NPO Radio 2. Hij gaat tussen 04.00 en 06.00 zijn programma ‘Vroeg op Frank’ (VARA) maken. Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur is vanaf 3 januari de plek voor Bart Arens en zijn nieuwe programma “Aan de Slag!” (AVROTROS), met veel herkenbare muziek en bijzondere albumtracks.

Jurre Bosman, Zendermanager NPO Radio 2: “De programma’s op zaterdag en zondag zijn de ‘weekendbijlage’ van NPO Radio 2. We bieden onze luisteraars al jaren een groot aantal unieke en onderscheidende programma’s, waaronder Spijkers met Koppen en Muziekcafé. Ik ben er trots op dat we daar vanaf januari ook shows van Rob Stenders en Paul Rabbering aan toe voegen; twee enorme muziekliefhebbers die goed passen op het NPO Radio 2. De weekendprogrammering van de zender wordt daarmee een nog betere soundtrack voor de zaterdag en zondag.”

Lees ook:Nieuwe programmering 3FM najaar 2010
Lees ook:Rob Stenders geeft aftrap nieuwe programmering 3FM
Lees ook:Buitenlandse interesse tv-programma Paul Rabbering
Lees ook:3FM drie dagen live vanaf Lowlands 2010
Lees ook:Paul Rabbering en Sofie van den Enk presenteren naakt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rob Stenders en Paul Rabbering nieuw in weekend Radio 2

  1. Don

    Radio 2 = flutzender !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>