Wat is jouw favoriete Allertijden hitlijst?

Richting het einde van het jaar is er geen ontsnappen aan de lange hitlijsten. Vroeger was het nog een Top 100, maar sinds het jaar 2000 zijn er vele hitlijsten ontstaan waarin meer dan duizend nummers te horen zijn. Onlangs zond Q-music zijn Top 1000 al uit. Maandag start de Top 4000 op Radio 10. Een week later begint de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica en op het einde van het jaar is er natuurlijk de de Top 2000 van NPO Radio 2. Tegelijkertijd hoor je op 3FM de Top Serious Request. En dan heb ik vast nog wel een aantal lijstjes vergeten. Je kunt in ieder geval zeggen dat het goede weken zijn voor de liefhebbers van lange muzieklijsten. Wat is jouw favoriete hitlijst en waarom?

Wat is jouw favorieten Allertijden hitlijst?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Ik luister graag naar de lijstjes, maar ben niet een echte actieve stemmer. Voor de gelegenheid toch even wat keuzes gemaakt. Check hier mijn lijstje voor de Top 2000.

Lees ook:Hier met je Rekening op 538!
Lees ook:Top 500 van de 90′s op Q-music
Lees ook:Stem op 90’s hitlijst en maak kans op 13e maand
Lees ook:Rocktober is begonnen
Lees ook:Stemmen voor Veronica’s 80′s Top 880

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>