Tijd voor nieuwe nummer 1 in de Top 2000?

Morgen opent Radio 2 de stembussen voor de Top 2000. Een week later, op vrijdag 28 november, is de Top 2000 Stemfinaledag en is de laatste mogelijkheid om op je favoriete nummers te stemmen. Vandaag werd er op het Top 2000 Symposium in Beeld en Geluid in Hilversum een onderzoek van Moticaction gepresenteerd. Daaruit blijkt dat 47% van de Nederlanders het tijd vindt voor een nieuwe nummer 1. Opvallend is dat juist de stemmers van 45 jaar en ouder Bohemian Rhapsody op de eerste plaats zat zijn. Uit het onderzoek blijkt dat Hotel California van The Eagles een serieuze concurrent van Queen gaat worden. Overigens vindt bijna de helft van de Nederlanders (49 procent) de klassieker wél een terechte nummer een. Wat vind jij, tijd voor een nieuwe nummer 1, of moet Queen gewoon lijstaanvoerder blijven?

Lees ook:Bohemian Rhapsody opnieuw op nummer 1 in de Top 4000
Lees ook:Eagles met Hotel California op nummer 1 in Top 2000
Lees ook:‘Home’ van Dotan hoogste nieuwe binnenkomer Top 2000
Lees ook:Ramses Shaffy domineert top 10 van Top 2000
Lees ook:‘Hotel California’ op nummer één in Seventies Top 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>