Bart Arens gaat ‘Aan De Slag!’ bij Radio 2

Het hing al even in de lucht, maar vanmorgen is het officieel geworden. Bart Arens wordt de opvolger van Daniel Dekker op NPO Radio 2. Na elf jaar maakt Bart de overstap van NPO 3FM naar NPO Radio 2. Hij gaat vanaf 5 januari 2015 elke werkdag het programma Aan De Slag! presenteren. Hij maakte dat zojuist zelf bekend bij Daniël Dekker in de Gouden Uren.

Arens heeft erg veel zin in z’n nieuwe uitdaging: “Ik vind de naam Aan De Slag! perfect passen bij het tijdstip. De één begint op kantoor met z’n werk of is onderweg naar een zakenrelatie, de ander trekt thuis de stofzuiger of de strijkplank uit de kast. Voor iedereen geldt hetzelfde: Nederland gaat aan de slag en ik verzorg de soundtrack”.

Daniel Dekker, eindredacteur NPO 3FM en NPO Radio 2 bij AVROTROS: “Bart is al meer dan 10 jaar met verschillende programma’s succesvol op NPO 3FM, deze stap naar een dagelijkse radioshow is hem zeker toevertrouwd. Ik ben er van overtuigd dat hij van dit nieuwe programma een succes gaat maken. Met plezier draag ik ‘mijn’ luisteraars aan hem over”.

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2: “Bart Arens is de gedroomde nieuwe dj voor dit tijdstip op NPO Radio 2. Bart stelt zich volledig in dienst van de muziek en de luisteraars en dat is precies wat we zoeken. Ik kijk uit naar de start van Aan De Slag!”.

Bart Arens (36) is sinds 2003 op 3FM te horen. Daarvoor werkte hij bij Omroep Rijnland en Holland Centraal. Bij 3FM presenteerde hij de programma’s Weekend Request, Mega Top 50 en De radioshow van Bart. In 2008 kreeg hij een Marconi Award in de categorie beste aanstormend talent.

Lees ook:Laatste Gouden Uren een feit
Lees ook:Gouden Uren stopt defintief
Lees ook:Bart Arens opvolger Daniel Dekker op Radio 2?
Lees ook:Radio 2 loost de slogan ‘Come Together’
Lees ook:‘Hey DJ’ Martijn is Muijst Wanted voor 3FM-nightshift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>