Gouden Uren komende week bij Eurovisiesongfestival

Het Radio 2-programma Gouden Uren is komende week live bij het Eurovisiesongfestival in Düsseldorf. Daniël Dekker zit de hele week op het schip The Royal Crown, daar verblijven ook de 3JS tijdens het muziekfestival. De 3JS (Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte) zijn dagelijks te gast bij het TROS-programma. Dinsdag nemen ze het programma voor een dag over en presenteren Jan, Jaap en Jaap zelf Gouden Uren. Ook Glennis Grace, Jan Smit en Sieneke komen langs bij Gouden Uren.

Lees ook:TROS Gouden Uren staat in het teken van het Eurovisie Songfestival
Lees ook:Winnaars ‘Evers Reikt Uit’ 2013 bekend
Lees ook:De Gouden Uren uit Moskou
Lees ook:Zijn de Gouden Uren ten einde?
Lees ook:Sterren.nl Radio nieuwe zender van de TROS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>