Radio 2 komt opnieuw met Musical Top 50

Musicals genieten in Nederland sinds een aantal jaren grote populariteit. Zelfs op de radio wordt er aandacht besteed aan dit stukje entertainment; zo brengt presentator Frits Sissing iedere week musicalmuziek op de radio in zijn programma ’Musical Moods’. In oktober 2008 kwam Radio 2 met de Musical Top 50 en nu bijna acht maanden later laat de publieke zender luisteraars opnieuw stemmen om een leuk musicallijstje samen te stellen.
 

Luisteraars van Radio 2 stellen de lijst samen door te stemmen op hun favoriete musicalnummers op de speciale stemsite van het radiostation. Vanaf 16 mei kunnen luisteraars hun stem uitbrengen op muziek uit onder meer Mamma Mia, The Wizard of Oz, Dirty Dancing en Fame. Bij het stemmen kan men minimaal drie en maximaal tien musicaltitels aanvinken als favoriet.

De Radio 2 Musical Top 50 is 7 juni 2009 te horen tussen 18:00 uur en 01:00 uur. De presentatie is in handen van Hijlco Span, Frits Sissing, Kick van der Veer en Rinske Wels.

Lees ook:Wegens succes herhaald: Musical Top 50
Lees ook:Stemmen voor Musical Top 50 op Radio 2 van start
Lees ook:Musical Top 50 zondagavond op Radio 2
Lees ook:Musical Top 50 in oktober op Radio 2
Lees ook:Musical Top 50 op Radio 2: Elisabeth favoriet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>