De Gouden Uren uit Moskou

Bekende mensen blijken er soms opvallende hobby’s en interesses op na te houden. Zo blijkt sportpresentator Jack van Gelder een fanatieke musicalliefhebber te zijn. En zo verdenk ik Radio 2-dj Daniël Dekker van een voorliefde voor het Songfestival. De radiomaker zat eerder dit jaar al in de vakjury van het Nationaal Songfestival en deze week zit hij in Moskou om vanuit daar zijn programma ‘Gouden Uren’ te maken. Dichterbij de Toppers en het festivalfeest kan Daniël Dekker niet zitten.


Helemaal vreemd is Daniëls aanwezigheid in Moskou niet, want zijn werkgever TROS zendt op televisie al weken een soap uit rondom De Toppers, de act die Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival.

In de ‘Gouden Uren’ vanuit Moskou zullen De Toppers uiteraard zelf ook aanschuiven. Om de drie zangers alvast in de juiste stemming te brengen voor de bekendmaking van de uitslag, zal Russisch Roulette met ze gespeeld worden. Daarnaast is er een Favoriete Songfestival Top 3.

Daniël Dekker presenteert de ‘Gouden Uren’ vanuit Moskou van maandag 11 tot en met vrijdag 15 mei 2009 op Radio 2. Het programma is zoals altijd te horen van 09:00 en 12:00 uur (Nederlandse tijd;-))

Lees ook:TROS Gouden Uren staat in het teken van het Eurovisie Songfestival
Lees ook:Daniël Dekker in vakjury Songfestival
Lees ook:Gouden Uren komende week bij Eurovisiesongfestival
Lees ook:Laatste Gouden Uren een feit
Lees ook:Gouden Uren stopt defintief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>