‘De Vrienden van Amstel LIVE’ live op Radio 2

Ahoy in Rotterdam werd een jaar geleden voor de tiende maal omgetoverd tot hét grootste café van Nederland. In de evenementenhal werd het tiende verjaardagsfeest van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ gevierd en na het feestelijke jubileum van vorig jaar is het muziekevenement er in 2009 gewoon weer. Tijdens ‘De Vrienden van’ treden diverse Nederlandse artiesten op en Radio 2 is er net als vorig jaar ook weer bij aanwezig. Het publieke radiostation zendt de optredens van vrijdag live uit en mensen thuis kunnen alle verrichten in de locatiestudio via de webcam volgen.


‘De Vrienden van Amstel LIVE’ is vrijdagavond van 19:00 tot 01:00 uur te horen op Radio 2 en de presentatie is in handen van Ron Stoeltie. Meekijken kan via de webcam die te streamen is via deze link.

Zie ook over Radio 2:
- Radio 2 Top 2000 bereikt meer dan 10 miljoen mensen

Lees ook:Meekijken met de Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Radio 2 brengt live-registratie van De Vrienden van Amstel Live
Lees ook:Vrienden van Amstel Live op Radio 2
Lees ook:De Vrienden van Amstel LIVE! op Radio 2
Lees ook:Radio 2 zendt De Vrienden van Amstel LIVE! weer uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘De Vrienden van Amstel LIVE’ live op Radio 2

  1. Sieme

    Het was een andere editie dan ik had verwacht. Veel meer pop dan feest.

    Waar kan ik het terugluisteren?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>