Radio 2 brengt eerbetoon aan Hans Dorrestijn

Cabaretier Hans Dorrestijn heeft naar eigen zeggen genoeg getoerd langs de grote schouwburgen en dus stopt hij daar mee. Dorrestijn zondagavond 7 december in Koninklijk Theater Carré afscheid van het optreden in de grote theaterzalen. Als eerbetoon aan de 68-jarige cabaretier staan de Radio 2-programma’s ‘Andermans Veren’, ‘Het Circus Jeroen Bosch’ en ‘Volgspot’ zondag geheel in het teken van Hans Dorrestijn.

 

‘Andermans Veren’ draait tussen 18:00 en 20:00 uur alleen maar nummers van de hand van Hans Dorrestijn. Onder andere uitvoeringen van Adèle Bloemendaal, Don Quishocking, Jenny Arean, Aart Staartjes, Joost Prinsen, Wieteke van Dort en Brigitte Kaandorp komen voorbij.

Verslaggever Robert Jan Booij van ‘Het Circus Jeroen Bosch’ is tussen 20:00 en 23:00 uur aanwezig in Koninklijk Theater Carré. Hij doet live verslag van de voorstelling waarmee Hans Dorrestijn afscheid neemt van de grote zalen.

In ‘Volgspot Bis’ zijn vervolgens tot 01:00 uur hoogtepunten te horen uit de optredens die Hans Dorrestijn in het verleden verzorgde in NCRV’s Volgspot. Daarbij werd hij onder andere begeleid door Martin van Dijk en Frans Ehlhart.

Lees ook:Radio 2 houdt cabaretmarathon
Lees ook:SP strijdt met actiecomité voor kleinkunstprogramma’s
Lees ook:Andermans Veren zendt 95 beste kleinkunstnummers uit
Lees ook:Radio 2 wordt verjongd en muzikaal opgefrist
Lees ook:15 Jaar Andermans Veren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>