Vivian Reijs met voedingstips op Radio 10 Gold

De 25.. beste gezondheidstips, de 25… slankste mensen van de wereld, de 25.. tja. Presentatrice Vivian Reijs gaat je in ieder geval vanaf 4 februari iedere werkdag adviseren over gezond eten en leven. Tijdens de uitzendingen van RenĂ© Verkerk tussen 9.00 en 10.00 geeft ze tips over een gezonde levensstijl en geeft ze voedingssuggesties. Maar dit is niet het enige wat ze doet met gezondheid.

Vivian heeft namelijk een opleiding tot voedingscoach gevolgd. Naast dat ze natuurlijk presentatrice is bij SBS6, vind ze het ook leuk om mensen te adviseren op het gebied van voeding.

Naast haar nieuwe baan bij Radio 10 Gold geeft ze ook lezingen, en heeft ze inmiddels al drie boeken over voeding geschreven.

Vivian Reijs is van maandag tot en met donderdag te horen tussen 9.00 en 10.00 tijdens het programma RenĂ© Verkerk (7.00 – 11.00) op Radio 10 Gold

Fotobron: PartyNet.nl

 

Lees ook:Jan de Hoop presentator bij Radio 10 Gold
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:Claudio Ferrici tas voor Pink Ribbon te winnen bij 10 Gold
Lees ook:Gordon, Patricia Paay en Patty Brard gastpresentator Top 4000
Lees ook:‘Zomer Top 100′ als aftrap voor de zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>