BN’ers presenteren top 4000 op Radio 10 Gold

Dinsdagochtend 6 december om 06.00 uur gaat de langste hitlijst van de Nederlandse radio van start: de Top 4000 op Radio 10 Gold. De lijst is voor het zevende jaar op rij door luisteraars van het radiostation samengesteld. De uitzending opent met nummer 4000, ‘Don’t Take Away The Music’ van Tavares. Tot en met 31 december telt Radio 10 Gold af naar de nummer 1 die rond 19.00 uur te horen is. Regelmatig is er tussen 10.00 – 11.00 uur een bekende gastpresentator aanwezig die samen met DJ René Verkerk de lijst der lijsten presenteert. In dit uur is er aandacht voor het leven en werk van de gast en uiteraard voor heel veel muziek!

Woensdagochtend 7 december is Jeroen van der Boom de eerste gastpresentator. Ben Saunders is er op donderdag en vrijdag is het de beurt aan Joris Lutz. Volgende week komen Nance, Peter Koelewijn, Evert Santegoeds en Jan de Hoop langs om te praten over hun favoriete hits in de Top 4000 op Radio 10 Gold. Ook komen Marlies Dekkers & Beertje van Beers, Yuri van Gelder, Rob Geus, en George Baker nog langs. Luisteraars die benieuwd zijn naar hoe het er in de studio aan toegaat, kunnen alles live via de webcam volgen op de site. Natuurlijk staan er dagelijks ook leuke foto’s en fragmenten op www.radio10gold.nl

Dit jaar is de Top 4000 een samenwerking aangegaan met stichting ‘Save the Children’. Radio 10 Gold luisteraars kunnen dit goede doel onder meer steunen door “TOP” te sms- en naar 4333. Ook worden zij uitgedaagd om op een andere manier geld in te zamelen voor de stichting die hulp biedt aan kinderen van over de hele wereld.

Lees ook:Top 4000 van Radio 10 Gold begint maandag: elke dag een gastpresentator
Lees ook:BN’ers als gastpresentatoren bij Top 4000
Lees ook:Rene Froger, Jack Spijkerman en Albert Verlinde op 10 Gold
Lees ook:Gordon, Patricia Paay en Patty Brard gastpresentator Top 4000
Lees ook:Nog meer BN’ers schuiven aan bij Radio 10 Gold

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>