Luisteraars Radio 10 Gold bij huwelijk Kate en William

Luisteraars van Radio 10 Gold maken momenteel kans om bij het sprookjeshuwelijk van Kate Middleton en prins William van Wales te zijn. Het is namelijk ‘The Royal Wedding Week’ op Radio 10 Gold. De winnaars vertrekken op donderdag 28 maart met de boot richting Harwich waar ze ook overnachten. De volgende dag gaan ze met de trein naar hartje Londen om de pracht en praal van ‘The Royal Wedding’ te bewonderen. Vanaf vandaag tot en met vrijdag 22 april maken luisteraars kans om deze unieke trip te winnen door ‘LONDEN’ naar het nummer 1010 te sms’en wanneer de bekende klokken van de ‘Big Ben’ op Radio 10 Gold te horen zijn.

Lees ook:Radio 10 Gold organiseert lentelunch met optreden van Gordon
Lees ook:Lachend naar de Kersthoofdstad van Europa
Lees ook:Kink FM stuurt luisteraars naar Muse in Londen
Lees ook:Goudzoekers zitten 10 dagen goed bij Radio 10 Gold
Lees ook:Hits van Radio 10 Gold in de bushokjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>