Radio 10 Gold organiseert lentelunch met optreden van Gordon

Heerlijk he, die zomerse dagen? Af en toe een wolkje, maar die lente zit er toch echt aan te komen! Bij Radio 10 Gold hebben ze ook last van lentekriebels, want volgende week vrijdag – 22 april – is het ‘Gouden Vrijdag’ op Radio 10 Gold. DJ’s Dennis Verheugd en RenĂ© Verkerk presenteren van 11.00 tot 15.00 uur live hun radioprogramma vanuit ‘Restaurant Juffrouw Tok’ in Ede. Daarnaast nodigt het station ruim 100 luisteraars uit voor een gezellige lentelunch en komt Gordon met zijn mannen van LA The Voices langs voor een exclusief miniconcert. Luisteraars maken vanaf morgen tot en met donderdag 21 april kans om deze belevenis te winnen door ‘LENTE’ naar het nummer 1010 te sms’en als het lentegeluid op Radio 10 Gold te horen is. Ook op de site www.radio10gold.nl zijn de hele week kaarten te winnen.

Lees ook:Radio 10 Gold presenteert ‘Night To Remember’
Lees ook:Jan Smit presenteert week ochtendshow 100% NL
Lees ook:Luisteraars Radio 10 Gold bij huwelijk Kate en William
Lees ook:X Factor-winnares Lisa toegevoegd aan line-up Live38
Lees ook:Oog in oog met Rick Astley via Radio 10 Gold

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>