Jan de Hoop presentator bij Radio 10 Gold

We kennen Jan de Hoop natuurlijk allemaal van RTL en tegenwoordig ook van Twitter (daar heb ik nevenstaand plaatje ook eventjes van gepikt). Velen zullen niet weten dat de guitige presentator een radiocarrière heeft gehad. Hij gaat dat oude vak weer oppakken… bij Radio 10 Gold! Morgenochtend is de nieuwslezer tussen 10.00 en 11.00 uur te gast in het radioprogramma van dj René Verkerk en kondigt hij een uur lang zijn favoriete platen aan. Jan de Hoop gaf een paar weken geleden via zijn Twitter aan dat hij weer de ‘radiokriebels’ kreeg. Dat gaf Radio 10 Gold een unieke gelegenheid om hem uit de nodigen in de radiostudio in Hilversum.

Jan de Hoop is bekend met knoppen in een radiostudio. Zo was hij ooit onder het pseudoniem ‘Frank van der Mast’ te horen op een piratenzender en later voor de AVRO en Veronica Nieuwsradio.

Het is niet bekend of De Hoop enkel morgen een programma zal presenteren of dat hij een vast programma krijgt op de gouwe ouwe-zender.

René Verkerk is van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 11.00 uur te horen op Radio 10 Gold.

Lees ook:Claudio Ferrici tas voor Pink Ribbon te winnen bij 10 Gold
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:Binnen enkele dagen weer radio vanuit Hoogersmilde en Lopik/IJsselstein
Lees ook:Vivian Reijs met voedingstips op Radio 10 Gold
Lees ook:BN’ers presenteren top 4000 op Radio 10 Gold

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>