Top 4000 van Radio 10 Gold begint maandag: elke dag een gastpresentator

Is de Top 2000 van Radio 2 je iets te weinig? Luister dan vanaf maandag naar de Top 4000 van Radio 10 Gold. Om 6.00 uur begint de hitlijst met de song Play That Funky Music van Wild Cherry. Tot en met 31 december leeft de zender toe naar de nummer een. Iedere werkdag is er van 10.00 tot 11.00 uur een gastpresentator aanwezig die samen met DJ Rene Verkerk de lijst presenteert.

Gastpresentatie

Op maandag 6 december is René Froger de eerste gastpresentator in de Top 4000 van Radio 10 Gold. Ook musicalster John Vooijs (hoofdrolspeler in “We Will Rock You”), Johan Derksen, René van Kooten en Edvard Niessing schuiven aankomende week aan om te praten over hun favoriete muziek.

De week erna zijn onder andere zangeres Edsilia Rombley, medium Peter van den Hurk (Het Zesde Zintuig), Sander Janson (Campinglife) en koningshuisdeskundige Marc van der Linden aanwezig als gastpresentator.

Lees ook:BN’ers presenteren top 4000 op Radio 10 Gold
Lees ook:BN’ers als gastpresentatoren bij Top 4000
Lees ook:Rene Froger, Jack Spijkerman en Albert Verlinde op 10 Gold
Lees ook:Gordon, Patricia Paay en Patty Brard gastpresentator Top 4000
Lees ook:Nog meer BN’ers schuiven aan bij Radio 10 Gold

1 Reacties // Reageer

One thought on “Top 4000 van Radio 10 Gold begint maandag: elke dag een gastpresentator

  1. arny 538 gek

    De Mzzl He Ik luister naar de enige echte Radio ZENDER Radio 538!! nr.1 van nederland

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>