Radio 10 Gold vanaf vandaag terug in de ether

Een professioneel, landelijk radiostation dat uit de ether wordt gehaald is vaak ten dode opgeschreven. Soms gaat het station door als webstream (relatief goedkoop), maar vaak verdwijnt het geruisloos. Bij Radio 10 Gold is dat anders: begin 2007 gingen ze van de ether, maar het huisvrouwenstation bloeide niet dood. Integendeel: sinds vandaag zijn ze weer in de ether te horen!

Na kabel, satelliet en internet is het station nu ook te beluisteren via de frequentie 828 AM (even omschakelen van FM naar AM). Het station heeft nog steeds veel luisteraars: volgens Radio 10 Gold stemmen er wekelijks 700.000 mensen af op de zender.

Er is ook een nieuwe naam aangetrokken: Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigen Huis en Tuin. Op vrijdag kan je tussen 16.00 en 17.00 uur vragen stellen over je tuin en hoor je ook de nieuwste tuintrends. Tom Sebastian blijft verbonden aan het station: hij is elke maandag te raadplegen tussen 9.00 en 10.00 uur voor alles op het gebied van beauty.

Eerder verdween Radio 10 Gold al twee keer van de AM: daar kwamen toen Groot Nieuws Radio en Radio Maria voor in de plaats. Nu moet Arrow Classic Rock verdwijnen voor Radio 10 Gold.

Lees ook:Claudio Ferrici tas voor Pink Ribbon te winnen bij 10 Gold
Lees ook:Nieuwe programmering met nieuwe programma’s bij Radio 10 Gold
Lees ook:Run op boodschappentassen Radio 10 Gold
Lees ook:123gold.nl ‘winnaar’ Houten Reclameblok 2014
Lees ook:Nieuwe website voor Radio 10 Gold

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Radio 10 Gold vanaf vandaag terug in de ether

 1. eric

  Terecht dat ze weer on air te beluisteren zijn, jammer alleen dat het de AM is.
  Ik hoop niet dat ze allemaal ┬┤sterren┬┤ op de zender zetten.
  Naar mijn mening verdienen ze het om op de FM te zitten.
  Dit station is volgens mij het oudste commerciele station.

    /   Reply  / 
 2. Kees

  Iwan, gooi je bijdragen eens door een spellingscontrole. Dat leest een stuk aangenamer. Voor de rest een prima positief stukje over Radio 10 Gold, no hard feelings. :-)

    /   Reply  / 
  1. Iwan Verrips Auteur

   Bedankt voor je reactie! Heb twee fouten uit dit stukje gehaald: ‘maak’ is nu ‘maar’ (tikfoutje) en ‘satteliet’ is nu ‘satelliet’ (oeps). Meer fouten gezien? In ieder geval dank voor de oplettendheid! :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>