Nieuwe website voor Radio 10 Gold

In verband met bezuinigingen moest Radio 10 Gold-dj Menno Vroom recent het veld ruimen, maar er was nog wel geld voor een compleet nieuwe website voor het station met de grootste hits uit meer dan veertig jaar Top 40. De nieuwe pagina van 10 Gold is een interactieve website met een fris design en veel vernieuwde items, zoals recepten van topkok Arjen Zeevenhooven, beauty- en modetips van Tom Sebastian en Rick Moorman, de laatste fragmenten en showbizznieuwtjes.


Verder bevat de site een archief met zoekfunctionaliteitkunnen en kunnen luisteraars online games spelen, kaarten voor evenementen bestellen in de Radio 10 Gold Ticket Shop, zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief en kans maken op fantastische prijzen.

Nieuwe programmering

Radio 10 Gold heeft naast een vernieuwde website ook een nieuwe programmering. Edwin Ouwehand neemt de uren van Menno Vroom over. Daarnaast zijn er nog enkele wisselingen in presentaties, de programma’s blijven hetzelfde.

De complete programmering is hier op de website van Radio 10 te bekijken.

ZIE OOK:
- Menno Vroom weg bij 10 Gold vanwege bezuinigingen

Lees ook:Menno Vroom weg bij 10 Gold wegens bezuinigingen
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:RTL FM: tekenen aan de wand?
Lees ook:Menno Vroom terug op oud nest
Lees ook:2014 was een goed jaar voor NPO Radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe website voor Radio 10 Gold

  1. Esther

    Enige maanden geleden won ik bij een uitzending een Messenset ter waarde van €280.. Lees nu dat ze moeten bezuinigen en al hebben bezuinigd, want die set heb ik nooit ontvangen en reageren op een mail kunnen ze ook niet meer.. Dus in het vervolg geen radio 10 gold meer, en zeker geen sms’jes meer sturen. Daar verdienen ze aan, meer dan genoeg, maar hun beloftes nakomen…. Dat ging met de bezuinigingen zeker ook de deur uit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>