Menno Vroom weg bij 10 Gold wegens bezuinigingen

Radio-dj Menno Vroom heeft gisteren zijn laatste programma gemaakt bij Radio 10 Gold. De 36-jarige radiomaker met zijn typerende zware stem stopt bij het 10 Gold in verband met bezuiningen bij het radiostation. Vroom kwam al in 1997 terecht bij Radio 10 Gold en ging later (achter de schermen) werken bij Radio Veronica. Na enige tijd een middagprogramma te hebben gehad bij RTL FM keerde Menno een paar jaar geleden terug naar 10 Gold.

Menno Vroom was elke dag van 15:00 tot 19:00 uur te horen op Radio 10 Gold. Een nieuwe bezuinigingsronde heeft er toe geleid dat er geen plek meer voor hem op die zender is. Zijn uren worden overgenomen door 10 Gold-dj Edwin Ouwehand.

Binnenkort gaat Menno Vroom als freelancer aan het werk en gaat hij radiospots maken en inspreken.

Lees ook:Nieuwe website voor Radio 10 Gold
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:RTL FM: tekenen aan de wand?
Lees ook:Menno Vroom terug op oud nest
Lees ook:Radio 10 start maandag

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Menno Vroom weg bij 10 Gold wegens bezuinigingen

 1. Hans

  Heel jammer. Hij heeft een prettige stem en past(e) goed bij Radio 10 Gold. Toch hoorde ik ‘m gistermiddag (zaterdag) nog op de radio. En de show was volgens mij niet van tevoren opgenomen, omdat hij ‘t over ‘t weer had…
  Maar goed, het contract zal wel per 1 maart zijn afgelopen…

    /   Reply  / 
 2. astrid drenth

  wat is dit verschrikkelijk nieuws zij kunnen toch tom sebastiaan en rik moorman eruit doen na jos peter ger en noem maar op weer een van de beste dj weg vraag me af of ze wel door willen gaan met 10gold

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>