Claudio Ferrici tas voor Pink Ribbon te winnen bij 10 Gold

Op maandag 28 september vindt in Theater Carré in Amsterdam het ‘Estée Lauder Pink Ribbon Award Gala 2009’ plaats. Voor deze speciale gelegenheid is een door beautystylist Tom Sebastian ontworpen TOM Tas gemaakt voor Pink Ribbon door Claudio Ferrici. Vijf BN’ers, waaronder Anouk Smulders, Brigitte Nijman en Miryanna van Reeden, dragen deze tas op de roze loper én tijdens het gala. Eén van deze exclusieve TOM Tassen voor Pink Ribbon kan gewonnen worden op Radio 10 Gold.


Tom Sebastian is elke maandagochtend te beluisteren op Radio 10 Gold in het programma van Rene Verkerk. In de week van 28 september wordt elke ochtend aandacht besteed aan Pink Ribbon. En door PINK te sms’en naar Radio 10 Gold maken luisteraars kans op de exclusieve roze Claudio Ferrici Tom Tas en steunen hiermee meteen Stichting Pink Ribbon. Daarnaast maken alle deelnemers de hele week kans op een Estée Lauder beauty pakket. Op vrijdag 2 oktober 2009 maakt Rene Verkerk tijdens zijn programma de winnaar bekend.

Lees ook:Radio 10 Gold organiseert lentelunch met optreden van Gordon
Lees ook:Top 4000 van Radio 10 Gold begint maandag: elke dag een gastpresentator
Lees ook:Vivian Reijs met voedingstips op Radio 10 Gold
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:Nog meer BN’ers schuiven aan bij Radio 10 Gold

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>