Peter Snijders keert terug bij 10 Gold

Peter Snijders is vanaf 2 mei 2009 elke zaterdag van 16:00 uur tot 19:00 uur te horen op Radio 10 Gold. Peter is een oude bekende van het station; van 2004 tot 2007 was hij er namelijk al te horen. Hij had zijn eigen programma en presenteerde samen met Albert Verlinde het showbizzprogramma ‘Entertainment Live’. Peter dacht twee jaar geleden Radio 10 Gold voorgoed te hebben verlaten, maar nu maakt hij zijn rentree bij Radio 10 Gold. 

 

Peter Snijders over zijn terugkomst: “Ik heb altijd een bijzondere band gehad met Radio 10 Gold. Het feit dat ik nu weer een programma mag gaan maken voelt als thuiskomen!” 

Peter begon zijn carrière bij Top Format Productions waar hij radiojingles en radiocommercials produceerde. Daarna werkte hij jarenlang voor Radio Noordzee en maakte in 2004 de overstap naar Radio 10 Gold. Naast radio maken, is Peter ook als DJ te zien bij de musical productie ‘Dirty Dancing’ in het Beatrix Theater in Utrecht en is zijn stem regelmatig te horen in radio- en TV commercials. Eind 2008 was Snijders ook weer op de radio te horen, wekelijks presenteert hij het programma ‘Insite’ op V-Radio.

Peter Snijders is voortaan elke zaterdag van 16:00 tot 19:00 uur te horen op Radio 10 Gold.

Lees ook:Peter Snijders maakt rentree met comeback Insite
Lees ook:Radio 10 Gold: meer uren voor René, Peter en Jos
Lees ook:Giel Beelen en Rob Stenders ook dit jaar op Kermis FM
Lees ook:Tweede jubileum voor Peter Holland in een jaar tijd
Lees ook:Radio Veronica’s Peter Teekamp verlegt zijn grenzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>