Gold tourt mee van Bretagne naar Parijs

Le Tour de France, of de Ronde van Frankrijk, gaat zaterdag van start in Bretagne. De NOS op Radio 1 doet zoals gewoonlijk uitgebreid verslag van het wielerevenement, maar ook Radio 10 Gold tourt deze zomer mee. Van 5 tot en met 25 juli staat de gouwe-ouwe-zender in het teken van de Tour. Elke dag geeft 10 Gold een gesigneerd wielershirt weg van de Nederlandse Rabo wielerploeg.

Elke tourdag is op Radio 10 Gold een prijsvraag te horen met sportieve prijzen, want naast het wielershirt worden ook abonnementen voor fitnesscentra weggegeven. Voor één luisteraar is een VIP-trip naar Parijs te winnen. Alle deelnemers die in de uitzending komen, maken kans op die hoofdprijs. De VIP-trip bestaat uit een busreis naar Parijs, een lunch op de Champs-Élysées en het bijwonen van de finish van de Tour. En dan niet tussen de massa, maar op een rode loper.

Zie ook:
- Tour de France 2008 dagelijks te volgen op Radio 1
- Sportverslaggever Jacques Chapel overleden

Lees ook:NOS langer zeker van de Tour de France
Lees ook:Radio 1 trekt 2,1 miljoen luisteraars tijdens Tour de France
Lees ook:2,3 Miljoen luisteraars voor Radio Tour de France
Lees ook:Luisteraars Radio 10 Gold bij huwelijk Kate en William
Lees ook:Tour de France 2008 dagelijks te volgen op Radio 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>