Toespraak over aftreden koningin Beatrix op (bijna) alle stations

Je kunt op dit moment geen tv of radio aanzetten of het gaat over het aftreden van koningin Beatrix. Scenario’s voor het aftreden worden al in werking gezet bij de NOS, RTL en ook voor Radio 1. Zoals een aangepaste programmering, oude toespraken, speeches, nieuws en meer over de koningin zul je gaan horen en zien. Een liveblog over deze toespraak vind je hier. De toespraak is al eerder opgenomen vandaag.

De toespraak heeft gevolgen voor de programmering van de zenders, hieronder vind je een overzicht. Zo gaat Avondspits (WNL) niet door zo wordt gemeld op hun twitter. Ook BNR past hun programmering aan en zendt om 19.00 ook de toespraak uit.

Wilbert Mutsaers, zendermanager van 3FM, Radio 6 en FunX, meldt op twitter dat ook Radio 2, 3FM, Radio 4, Radio 5, Radio 6 en FunX een aangepaste programmering door de toespraak. Hierdoor zullen de programma’s die om 19.00 zouden starten (deels) niet uitgezonden.

Op Radio 2 gooit Alfred van de Wege zijn draaiboek in de prullenbak en praat na afloop van de toespraak met Jurgen van Berg.

Ook 100% NL zendt de toespraak uit.  Verder meldt 538-dj Barry Paf op twitter dat de uitspraak wordt uitgezonden op 538. Q-music meldde zojuist dat ook bij hun de toespraak wordt uitgezonden.

 

Lees ook:RadioActive headlines week 5: kavel, carnaval en nieuwe SLAM!FM-programmering
Lees ook:Radiozenders passen programmering aan na overlijden Prins Friso
Lees ook:Afscheidsspeech Beatrix op Radio 1
Lees ook:Radio 10 Gold viert 25ste verjaardag
Lees ook:Aangepaste programmering voor slachtoffers MH17

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>