Hoorspel Het Bureau op Radio 1 in herhaling

Het Bureau keert terug op Radio 1. De NTR herhaalt het hoorspel naar de romancyclus van J. J. Voskuil vanaf maandag 7 november 2011, elke werkdag van kwart voor een ‘s nachts tot een uur ‘s nachts. Oorspronkelijk werden de 475 delen aaneengesloten uitgezonden van 5 april 2004 tot en met 26 mei 2006. Deze keer is gekozen voor het uitzending per boek. Boek een loopt tot en met 18 februari 2012. Boek twee wordt volgend jaar uitgezonden van 6 maart tot en met 12 mei. In het hoorspel en in het boek worden de belevenissen beschreven van Maarten Koning, van 1957 tot 1987 als volkskundige werkzaam op het P.J. Meertens Instituut te Amsterdam. Het hoorspel is als podcast beschikbaar op www.ntr.nl/bureau.

Lees ook:Beste albums van McCartney op KX Radio
Lees ook:Hoorspel ‘Citroentje Met Suiker’ op Radio 5
Lees ook:Kluun niet blij met hoorspel bij BNN
Lees ook:Valentijn Top 101 14 februari op Sky Radio
Lees ook:Ferry Maat slaat aan het podcasten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>