Prem vindt Radio 1 een slechte zender

Hij vindt zich zelf een verrader, want hij verruilt BNR voor Radio 1. Een slechte zender, zo verwoordde Prem Radhakishun het donderdag bij de seizoenspresentatie van de Nederlandse Publieke Omroep. Prem is vanaf 6 september 2010 elke werkdag te horen op Radio 1 met zijn eigen programma ‘Premtime’. Hij stapt over naar Radio 1 om daar een betere zender van te maken.

Tijdens de seizoenspresentatie van de NPO kwamen alle tv- en radiozenders aan bod. In een leuke setting kwamen steeds verschillende presentatoren aan het woord.

Een van de opvallende presentaties was die van Prem Radhakishun, die zich zelf direct als een verrader typeerde en Radio 1 een slechte zender noemde. Dat laatste was zijn beweegreden om het publieke station te komen versterken.

Vanaf begin september zal hij voor de nieuwe omroep NTR (fusie van NPS, Teleac en RVU) elke werkdag van 10:30 tot 11:00 uur Premtime maken op Radio 1.

Lees ook:Sander Simons stopt met PepTalk vanwege Prem
Lees ook:Prem en Jan Roos verslaan Ned-Den live op BNR
Lees ook:PREMtime bestaat 1 jaar, extra lange uitzending
Lees ook:PREMtime stelt met luisteraars lijst van falende bestuurders 2011 op
Lees ook:Lex Gaarthuis op donderdag in 3FM-nacht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prem vindt Radio 1 een slechte zender

  1. Jean

    van 10:30 tot 11.00? Dat is ook een programma van niks dan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>