Jack van Gelder wederom WK-commentator op radio

NOS verslaggevers Jack van Gelder en Bas Ticheler verslaan de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal vanuit Soccer City in Johannesburg. Luisteraars van Radio 1 hoeven geen moment te missen van de wedstrijd van het Nederlands Elftal. De Radio 1 live uitzending begint om 13:00 en duurt tot 16:30 uur.

Radio 1 volgt de verrichtingen van het Nederlands Elftal op de voet. Naast live verslaggeving van alle wedstrijden zendt Radio 1 elke werkdag om 08:30 uur, 12:30 uur en 17:30 uur en in het weekend om 08:00 uur en 16:30 uur WK Journaals uit.

In diverse programma’s verslaat de zender het laatste nieuws vanuit Zuid-Afrika en presenteert reportages over de Oranjegekte in Nederland.

Lees ook:WK Voetbal en Tour de France maken Sportzomer compleet
Lees ook:BNR met zakelijke blik op EK Voetbal
Lees ook:Publieke zenders passen programmering aan voor WK-finale
Lees ook:Mega voetbal Veronica rolt door Nederland
Lees ook:Coen & Sander elke EK-dag vanuit Zwitserland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jack van Gelder wederom WK-commentator op radio

  1. Rinse

    Hallo,

    Jack, je kan maar beter op de radio blijven. Heb me matelos geirriteerd over je aanhoudende opmerkingen over de wissel van Van Persie als prsentator van studiosportzomer. Als media even een rel creeeren rond Oranje nu we door zijn naar de kwartfinale? Belachelijk om hier ook de tijd van Van Marwijk/ Van Persie bij Feyenoord als link neer te leggen. Schoenmaker hou je bij je leest. Geef commentaar op de radio en beperk je daartoe. Verzin geen rel rond oranje! Ooit van een emotionele reactie in het veld gehoord?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>