Tour de France 2008 dagelijks te volgen op Radio 1

De enorme belangstelling voor het EK Voetbal zorgt voor grote een piek in de kijkcijfers van televisiezender Nederland 1. De zomer vol met sport (voetbal, wielrennen, Olympische Spelen) wordt ook op de radio breed uitge-meten. Radio 1 doet als nieuws- en sportzender momenteel al verslag van het EK en het volgende evenement staat al voor de deur: Le Tour de France.

Op 5 juli 2008 gaat de 95e editie van de Tour de France van start. Het beginpunt is dit jaar de Franse plaats Brest (in Bretagne). De tour eindigt op zondag 27 juli zoals altijd weer op de Avenue des Champs-Élysées in Parijs.

De NOS op Radio 1 staat van 5 tot en met 27 juli volledig in het teken van de Tour de France 2008. Zoals bekend van voorgaande jaren is er 's middags 'NOS Radio Tour de France' waarin dagelijks live het etappeverslag te beluisteren is. 's Avonds wordt er in het programma 'NOS Avondetappe' teruggeblikt op de etappe van die dag.

Nieuw dit jaar is 'De Tour Ontwaakt' dat iedere ochtend te horen is in het 'NOS Radio 1 Journaal'. Radio 1 kan deze zomer nog volop profiteren van alle sport, maar na de Olympische Spelen moet de nieuwe programmering zorgen voor substantieel meer luisteraars.

Zie ook:
- Einde Olympische Spelen keerpunt voor Radio 1

Lees ook:NOS Radio Tour de France ook dit jaar on air
Lees ook:Radio 1 trekt 2,1 miljoen luisteraars tijdens Tour de France
Lees ook:WK Voetbal en Tour de France maken Sportzomer compleet
Lees ook:NOS langer zeker van de Tour de France
Lees ook:Tour de France 2010 live op Radio 1

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Tour de France 2008 dagelijks te volgen op Radio 1

 1. Steven

  Waar is Jacques Chapelle gebleven???

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Dat is toch die commentator van Radio Tour de France? Ik heb geen idee waar hij is gebleven…

    /   Reply  / 
 3. Jorn

  @Vrtx: Ja heel bizar…

  Ik heb het nieuws ook geblogd (klik op mijn naam hierboven voor de link).

    /   Reply  / 
 4. Thomas

  Chapelle is overledden vorige maand.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>