Mattie & Wietze lanceren scheurkalender

Radio 2.0. Valt daar ook de Mattie en Wietze Scheurkalender onder? Vanmorgen is in ieder geval editie 2015 gelanceerd in de studio van Q-music tijdens een heus scheurkalenderschrijversbal. Jaja… TV-stylist Fred van Leer nam de eerste in ontvangst. Op de scheurkalender vind je dagelijks een nieuw geluksmomentje,  verzonnen door luisteraars van Q-music.

Een scheurkalenderlancering alleen is niet genoeg, want de ochtendjocks van Q-music gaan volgende week op scheurkalender tour. Wil je een gesigneerd exemplaar hebben?

Mattie & Wietze zijn maandag 10 november te vinden in Ugchelen (Gelderland) – van 12.00 tot 12.20 en Papekop (Utrecht) – van 13.40 tot 14.00. Woensdag 12 november gaat de tour naar Schokland (Flevoland) – van 11.00 tot 11.20 en Nieuwersluis (Utrecht) – van 12.45 tot 13.05.

Lees ook:Mattie & Wietze maken kerstplaat
Lees ook:Het Q-music huwelijk
Lees ook:Mattie en Wietze willen de nummer 1 van de ochtend worden
Lees ook:Mattie en Wietze voortaan ook in het weekend op Q-music
Lees ook:Q-music begonnen met de Top 500 van de zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>