Q-college talenten te horen op Q-music

Van de 5 jongens die meededen aan Q-college zijn binnenkort 2 te horen in de nacht op Q-music. De talenten zullen 3 keer een uur presenteren op de zender. 

Kai, Marc, Giorgio, Lars en Bas hebben afgelopen maanden les gehad in allerlei aspecten van het radiomaken. Met de kennis die ze daarbij hebben verkregen moesten ze een demo maken. Op basis van die demo heeft Q-music besloten door te gaan met Kai Merckx en Lars Boele, de overige talenten vallen af.

De 2 zullen in de nacht van zaterdag op zondag tussen 0 en 1 uur programma gaan maken. Op 29 maart zal bij Erik van Roekel de winnaar van Q-college 2014 bekend gemaakt worden. Vorige winnaars waren Erik van Roekel en Marieke Elsinga, zij hebben beiden inmiddels een eigen programma.

Lees ook:Kai Merckx wint Q-college 2014
Lees ook:Marieke Elsinga wint tweede Q-college
Lees ook:Deelnemers Q-College bekend
Lees ook:Wie wordt de opvolger van Kai Merckx?
Lees ook:Filmpje: Q-college stemtest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>