Niek van den Bruggen naar Q-music

Q-music heeft een oud-gediende binnengehaald, Niek van den Bruggen stopt bij 538 en gaat vanaf 1 januari bij de zender uit Amsterdam werken. Hij gaat een programma in het weekend en in de nacht presenteren.

Het contract van Van den Bruggen liep af bij 538, dus het is niet helemaal een verassing. Ondanks dat het contract nog een halfjaar loopt is hij niet meer te horen op de zender. Ruud de Wild presenteert zijn middagprogramma nu alleen nog samen met Jelte van der Goot.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp: ”Niek heeft de start van Q-music in Nederland meegemaakt en is voor ons geen onbekende’, zegt programmadirecteur Iwan Reuvekamp. ‘Hij heeft een mooie staat van dienst. Met zijn ervaring wordt hij een belangrijke schakel tussen het nieuwe talent en de gevestigde orde.”

Er gaan overigens geruchten dat Jeroen van Inkel, die nu nog de middag doet op Q, de ochtendshow op het nieuwe Radio 10 gaat doen waardoor Van den Bruggen mogelijk op zijn tijdslot zou komen.

Lees ook:Iwan Reuvekamp en Erwin Deckers nieuwe programmadirectie Q-music
Lees ook:“Q-music is nu succesvol door lange termijnvisie”
Lees ook:Giel Beelen raakt topproducer kwijt
Lees ook:‘Niek van der Bruggen naar 538′
Lees ook:“Erwin van der Bliek presenteert binnenkort vanaf het strand”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>