Q-music Het Geluid 2011 is geraden!

Mario Ploeger uit Renkum kan na vandaag waarschijnlijk zijn schulden wel afbetalen: hij raadde een uurtje geleden wat Het Geluid is! Het antwoord: “Een telefoon vastklikken in een beschermhoesje.” (flash): Na zeven weken kent het spel nu eindelijk een winnaar: Q-music gaat 63.500 euro overmaken aan Ploeger, belastingvrij! Bekijk hier het filmpje van Het Geluid. Q-music gaf eerder al vier tips aan de luisteraars, bekijk ze hier nog eens. Dit jaar had Het Geluid drie geluiden, dit waren de twee andere: één, twee.

Lees ook:Het Geluid is geraden! 57.600 euro voor een joystick (filmpje)
Lees ook:Het Geluid is geraden! 57.800 euro
Lees ook:Het Geluid van Q-music is geraden!
Lees ook:Tweede Geluid van Q-music ook geraden
Lees ook:Vijfde tip voor Het Geluid van Q-music (juni 2009)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Q-music Het Geluid 2011 is geraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>