Het Geluid van Q-music begint vandaag weer (audio)

De zomer is voorbij en je hebt je geld waarschijnlijk uitgegeven aan je vakantie. Bij Q-music kan je vanaf vandaag weer op een oersimpele manier veel geld verdienen: Het Geluid is namelijk weer begonnen! Je kent het vast: Q-music laat een geluid horen en jij moet raden wat het is. Straks, om 8.15 uur is Het Geluid voor de allereerste keer te horen. Net als vorige edities doet Radioactive.blog.nl actief verslag van Het Geluid, eventuele tips lees je hier bijvoorbeeld als eerste. Het Geluid is eerder een stanleymes, een joystick, een lampion, een pak hagelslag en een gevarendriehoek geweest… wat zouden ze nu verzonnen hebben?

UPDATE: HET GELUID 2011 IS GERADEN! BEKIJK HIER DE OPLOSSING! Klik hier voor alle berichten over Het Geluid.

Hoe werkt het ook alweer?

Zometeen, om 8.15 uur, laat Q-music een geluid horen. Als je een idee hebt wat het geluid is, dan kan je jouw naam sms’en naar 9596. Stel dat je in de uitzending komt en je geeft het goede antwoord, dan win je zomaar 2.500 euro! Als de kandidaat het foute antwoord geeft… dan komt er 100 euro bij voor de volgende kandidaat. De waarde van het bedrag kan oplopen tot 100.000 euro.

App

Mocht je Het Geluid trouwens willen horen, dan kan dat ook in de nieuwe app van Q-music. Je kunt ermee ook inchecken bij Q-music en badges verdienen. Ook zie je wat de Q-dj’s twitteren en kan je daarop gelijk reageren. En… handig voor onderweg… de flitsers staan er ook in! De app is er voor iOs en Android.

Luister hier ook naar Het Geluid (flash):

Vorige keer

Bij de vorige editie – ongeveer een jaar geleden – won Jacintha Brehler uit Almere 50.600 euro door Het Geluid te raden. Het goede antwoord was: “Het aanvullen/stapelen van wc-rollen op een staande wc rolhouder.” Je moet er maar opkomen. Hier staat een filmpje met bewijs.

Lees ook:Het Geluid maandagmiddag om 16:15 uur van start
Lees ook:Het Geluid van Q-music weer van start gegaan
Lees ook:Het Geluid passeert 25.000 euro, Stemband laatste week in
Lees ook:Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden
Lees ook:Tweede geluid binnen een week geraden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het Geluid van Q-music begint vandaag weer (audio)

  1. Peggy Monnichmann

    Als je een wc doortrekt in een vliegtuig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>