Q-ijsblok: een blok ijs gevallen, nog geen sleutels op de grond

Ondertussen staat er in Tilburg al ruim een week een ijsblok te smelten. Maandag 10 januari om 8.00 uur startte de actie rondom het Q-ijsblok. In het ijsblok zitten drie sleutels. Luisteraars kunnen SMS’en om te raden wanneer een van de drie sleutels de grond gaat raken. Zit je er het dichtst bij, dan win je een MINI Cooper. Het is de derde keer dat Q-music deze actie in Nederland houdt. Vorige keren was er één prijs, toen duurde het 978.844 seconden voordat het blok goud was gevallen, de sleutel van de Porsche deed er 2.691.140 seconden over.

UPDATE: Het Q-ijsblok: eerste sleutel gevallen, nog twee te gaan

Activiteiten
Naast dat alle uitzendingen vanaf deze week live vanuit Tilburg komen, zijn er bij het Q-ijsblok op de Heuvel ook diverse activiteiten. Bezoekers konden eerder wintersporten met Gijs Staverman op de Wii, racen met Jeroen van Inkel in een simulator en met Menno Barreveld naar de film.

IJs
Leuk, al die activiteiten, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om dat ijsblok. Een tussenstand in grote lijnen: zaterdagavond rond 20.30 uur viel het ‘topje van de ijsberg’ naar beneden. In het gevallen stuk zit echter nog een sleutel. De MINI Cooper wordt pas weggegeven als de sleutel de grond heeft geraakt.

Meedoen?
Meedoen met het Q-ijsblok en kans maken op zo’n MINI Cooper? Sms IJSBLOK en het aantal seconden naar 9596. Dus bijvoorbeeld ‘IJSBLOK 823654′.

Het Q-ijsblok is de hele dag in de gaten te houden via de webcam op Q-music.nl. Op die site vind je ook een secondencalculator, de activiteiten, de dagelijke column over het ijsblok in het AD, updates en meer.

Toen stond het Q-ijsblok nog helemaal

Lees ook:Het Q-ijsblok: eerste sleutel gevallen, nog twee te gaan
Lees ook:Sleutel Q-IJsblok is gevallen!
Lees ook:Winnares Q-ijsblok zat er 65 seconden naast
Lees ook:Het kan niet meer lang duren met deze temperaturen
Lees ook:Q-ijsblok over de 1 miljoen seconden heen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>