Ruud de Wild per direct weg bij Q-music

Update: Ruud de Wild weer naar de 538-middag

Zo dat is raar wakker worden. Geen Ruud de Wild vanochtend op Q-music. Morgen is hij er ook niet en volgende week hoef je De Wild daar ook niet te verwachten, want de dj en Q-music zijn per direct uit elkaar gegaan. Ruud de Wild en Q-music hebben besloten om te stoppen met ‘Ruud de Wild in de morgen’. Ruud de Wild: “In goed overleg hebben we besloten om na bijna drie jaar, met veel plezier de Ochtendshow gepresenteerd te hebben, ieder zijn eigen weg te gaan. Ik kijk terug op een mooie tijd.”


Peter Bossaert, algemeen directeur Q-music: “We kijken terug op een fijne samenwerking met Ruud. We zijn trots dat we in harmonie ieder ons eigen weg gaan. We wensen Ruud veel succes”.

Laat het speculeren maar beginnen: wat gaat Ruud de Wild doen? En wie gaat de ochtendshow op Q presenteren?

Lees ook:Ruud de Wild terug bij Radio 538
Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:Ruud de Wild echt weg bij Radio 538
Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Ruuddewild.nl maandagochtend van start op Q-music

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Ruud de Wild per direct weg bij Q-music

 1. Sjalevaeger

  Ruud gaat terug naar 538 in de middag. Was vanmorgen op de radio bij Giel

    /   Reply  / 
 2. Stefan

  Inderdaad… wat je zegt… raar wakker worden.

  Mijn vriendin zat van de week al… Er klopt iets niet. Waarom zit Jeroen KidV ineens op het foute uur en niet meer bij Ruud de Wild? Zou er iets loos zijn? Verder weing aandacht aan geschonken. Maar blijkbaar waren haar antennes nog steeds van uitstekende kwaliteit.
  Het is toch in zekere zin wel onverwacht een heel abrupt. Vooral dat laatste. Zo van de ene op de andere dag. Dat maakt dat het “… in goed overleg …” een beetje twijfelachtig overkomt.
  Wie zijn ruimte gaat vullen? Geen idee. Zou Jeroen van Inkel weer terug komen in de ochtend? Tja.. wie gaat dan de ruimte van van Inkel vullen? Kristel misschien wel. Dat is immers al eerder gedaan. We zullen zien.

  Het ga je goed Ruud.

    /   Reply  / 
 3. Ron

  Ruud terug naar 538? Na al dat gelazer van zo’n 2 a 3 jaar terug?
  Verrassend! Het gras van de buren was blijkbaar toch niet zo groen als hij toen dacht.

    /   Reply  / 
 4. Jeroen Custers

  Ruud zal de middag show op 538 wel gaan doen.., fijn ook dat als je met zo veel plezier er gewerkt hebt, dat je Q dan ineens verlaat. Meer aan de hand?

  Maar dit maakt de weg voor een je dag is goed 2.0 met van Inkel natuurlijk wel vrij!? Al hoop ik stiekem dat hij in de middag blijft, aangezien je hier in Limburg geen Q in de ether hebt en internet radio niet altijd voldoende dekking heeft

    /   Reply  / 
 5. Wendy

  Zo….dan ga ik vanaf nu af aan weer te laat op mijn werk verschijnen!
  Word alleen wakker als ruud de wild op de radio is.
  Het is misschien een beetje vreemd, maar zelfs als hij op vakantie is kom ik te laat op mijn werk!

  Wel een beetje raar dat hij per direct gaat!
  Daar zit meer achter, of het is allang rond dat ie naar 538 gaat, ehhn…door veel mensen stil gehouden!
  Wat moeilijk blijft in de media voor sommige!

  Maarrr ja…we hoeven natuurlijk ook niet alles te weten…:)

    /   Reply  / 
 6. Joost

  Haha, wat een blamage voor Q. Gaat lekker daar. Wouter vd Goes werd ook niet voor niets op zijspoor gezet en nu mislukt dit weer. En ook op verkoop gebied is die Ramon ook al weg. Beetje rotzooi daar bij dat Q. En dan vier je zo je 5 jarig bestaan!

    /   Reply  / 
 7. Jo

  Goh, wat zullen wij ‘m missen…ALS KIESPIJN!
  Zet ‘m alsjeblieft op een onbewoond eiland zonder communicatie middelen!!!!!
  .
  Dat hij nu pas eruit wordt getrapt na 3 jaar…. Shit, heb ik al 3 jaar lang niet meer naar Q-music geluisterd?
  .
  Hé VAN INKEL je kan je stoel weer terug nemen.
  .
  PS: Goeie actie Q-music! je hebt weer een luisteraar gewonnen.

    /   Reply  / 
 8. Egbert

  Bla bla bla en bla, zo kletst die Ruud de Wild gelukkig niet meer, wat een verschrikkelijke radio. Ik hoop dat Van Inkel weer terug komt in de ochtend, een DJ met klasse en weet wat radio maken met sfeer is.

    /   Reply  / 
 9. eric

  Ruud de Wild naar 3FM, Coen naar 538. Van Inkel met Jasper en Hannelore naar de ochtend bij Q terug en Van Velthuyzen naar de middag bij Q?

    /   Reply  / 
  1. Sjalevaeger

   Ruud de wild gaat naar de middag bij radio 538. Coen en sander hebben een overeenkomst getekend dat ze 2000 afleveringen maken bij 3 fm. Ze hebben er net 1000 gehad. Zij gaan dus niet weg.

     /   Reply  / 
 10. Wouter

  Terug naar de middag? Dat zou leuk zijn! Een jaar geleden zaten mijn drie favoriete DJ’s nog allemaal tegelijk op de radio (Ruud, Rick van V en Edwin Evers), dus kon ik Ruud en Rick nooit horen :P
  Alle zenders hadden tot kort geleden geen leuke middag (ik vind Sander Lantinga, van Inkel, Dane en Duvall echt niet leuk), maar ik ben wel fan van Niek van der Bruggen aan het worden. Maar die krijgt vast wel een leuk ander plekje op 538 als Ruud terugkomt.

  Raar is het wel, Ruud de Wild is wel een gevaarlijke werknemer om binnen te halen als hij elk moment weer op kan stappen. Daar kan je geen zender op bouwen…

    /   Reply  / 
 11. Arjen

  Speculeer speculeer….
  Radioforum, Radioactive.blog…
  538, 3FM, BNN, Middagshow….
  Dus.
  We zullen het wel zien.
  In ieder geval, daag luistercijfers van Q.
  Ik zou zeggen, Jeroen van Inkel in de ochtend en Wouter van der Goes in de middag, dan kom ik mijn werkdag wel weer door. Succes Ruud!

    /   Reply  / 
  1. eric

   Van Inkel had de stijgende lijn te pakken bij Q maar toen was helaas Ruud al binnen gehaald. Een show heeft echt een paar jaar nodig om te rijpen. En daarbij vindt ikzelf dat de Inkelbaas beter tot zijn recht komt in de ochtend. Volgens mij heeft hij in de beginperiode ook met JkidV gewerkt bij Hitradio Veronica.

     /   Reply  / 
 12. Leon

  Wat een onverwacht en onaangenaam nieuws!
  Ik heb nadat Van Inkel uit de morgen verdween erg lang aan Ruud moeten wennen, maar ben erg van zijn show gaan houden. Het is erg jammer dat hij nu al stopt en vooral op deze manier.
  Hier is natuurlijk meer aan de hand – anders maak je niet woensdag je laatste show om vervolgens zonder enig afscheid nooit meer terug te keren. Hoe waren die laatste minuten?
  Er wordt over Wouter van der Goes gesproken als opvolger – vind ik geen goed idee. Ik zeg: Van Inkel of Staverman met Kijk in de Vegte.
  Ik vind Ruud trouwens te goed voor 538, het station mag populair zijn, goede radio is het niet.

    /   Reply  / 
 13. Angel Mulder

  Doe mij Jeroen, Jasper en Hannelore maar weer in de ochtend op Q!

    /   Reply  / 
 14. MBC

  Als Jeroen VI z’n stek in de ochtend nu niet terugkrijgt, zie ik hem ook vertrekken… Hij bekijkt het waarschijnlijk als nu of nooit…

  ook paste z’n programma beter bij de uitstraling van Q

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>