Jeroen van Inkel krijgt uurtje extra

Als een van de weinige radiostations heeft Q-music een ochtendshow die stopt om 09:00 uur (en niet 10:00 uur) en een middagshow die om 18:00 uur afloopt. Maar daar komt met ingang van vrijdag 9 april verandering in. Jeroen van Inkel krijgt er namelijk een uurtje en is voortaan tot 19:00 uur te horen, tot het einde van de avondspits. Dat blijkt uit de nieuwe programmering zoals die op de website van Q-music staat.

Q-music is al geruime tijd bezig met hervormingen van de zender. Zo zijn de weekenden langer gepresenteerd en heeft het station Kristel van Eijk als nieuwe (en de eerste vrouwelijke dj) op Q-music aangetrokken.

‘Van Inkel In De Middag’ is voortaan elke werkdag van 16:00 tot 19:00 uur te horen op Q-music.

Lees ook:Jeroen van Inkel blijft nog even bij Q-Music
Lees ook:Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
Lees ook:Q-hotel is geopend! [Fotoverslag]
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:Michael Jackson Memorial Top 10 bij Jeroen van Inkel

Geen reacties // Reageer