Iwan Reuvekamp en Erwin Deckers nieuwe programmadirectie Q-music

Erwin Deckers en Iwan Reuvekamp vormen vanaf maart 2010 de nieuwe programmaleiding van Q-music. Dit nieuws maakte Peter Bossaert, algemeen directeur van Q-music Nederland en Qgroup vandaag bekend. Qgroup is de moederorganisatie van de Belgische radiostations Q-music en JOE fm.

Deckers is op dit moment overkoepelend programmadirecteur voor Q-music Nederland, Q-music België en JOE fm. Hij gaat zich de volgende tijd nog meer focussen op Q-music Nederland. Erwin Deckers en Iwan Reuvekamp zullen als duo het programmabeleid van Q-music Nederland aansturen.

Erwin Deckers

Erwin stopte zelf als DJ in 2008 en ging zich daarna volledig richten op aansturing van de programmering in Nederland en België. Deckers: “Samen met Iwan hoop ik Q-music in de toekomst nog sterker te profileren. We hebben een goed team en dat is de basis voor de uitbouw van een radiostation. Het is in eerste instantie onze bedoeling om Q-music nog duidelijker en vooral sterker te profileren”.

Iwan Reuvekamp

Iwan Reuvekamp is de nieuwe programmadirecteur Q-music Nederland. Reuvekamp geeft hiervoor de activiteiten met zijn bedrijf Nice1 op, waarbij hij als coach/trainer en adviseur werkte voor diverse landelijke radiostations. Hiervoor was Iwan Reuvekamp werkzaam als opleidingscoördinator bij 3FM en regisseur/producer voor het programma ‘Giel’. Reuvekamp was recent al betrokken bij de hervorming van de Q-ochtendshow van Ruud de Wild.

Iwan Reuvekamp:  “Ik kijk met veel enthousiasme uit naar mijn nieuwe job bij Q-music. Het is een ambitieus station met fantastische dj’s en ik wil er alles aan doen om, samen met Erwin, een geweldige programmering neer te zetten. Elke dag weer!”

Wouter van der Goes

Wouter van der Goes heeft bij Q-music een nieuw contract getekend als dj. Hij was tot voor kort de programmadirecteur bij Q en krijgt nu vanaf maart een gloednieuw weekendprogramma. Meer nieuws hierover wordt later bekendgemaakt. Eerder werkte van der Goes voor Radio 538 en 3FM.

ZIE OOK:
- Wouter van der Goes stopt als programma directeur

- Q-music verlengt gepresenteerde uren in het weekend

- Q-music wijzigt uitzendtijden reclame

Lees ook:Kurt Rogiers nieuwe ochtendjock bij Q-music
Lees ook:Niek van den Bruggen naar Q-music
Lees ook:“Q-music is nu succesvol door lange termijnvisie”
Lees ook:Wouter van der Goes stopt als programma directeur
Lees ook:Zorgt Robert Jensen voor verschuivingen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>