Ruud de Wild helpt luisteraars van vliegangst af

Vliegen blijf ik een ontzettend fascinerende vorm van vervoer blijven. Het gemak waarmee jumbojets hoog de lucht in klimmen en zich vervolgens met 800 kilometer per uur stabiel voortbewegen, is gewoon een combinatie van techniek en natuurkunde, maar het blijft fascinerend om te zien en om mee te maken. Maar vliegen is ook best spannend, uit onderzoek blijkt zelfs dat één op de drie Nederlanders last heeft van vliegangst. En dat kan knap lastig zijn. Daarom is Q-music dj Ruud de Wild een nobele actie gestart om zoveel mogelijk luisteraars lachend de lucht in te krijgen.

Ruud de Wild heeft zelf ook last van vliegangst gehad en wil nu luisteraars helpen om er van af te komen. De Wild: “Ik weet wat het is, maar weet ook hoe lekker het is om er vanaf te zijn. Het is een beetje een wijvenprobleem waar je niet over durft te praten op feestjes. Daarnaast mis je met vliegangst gewoon te veel van de wereld.

Als jij ook eindelijk eens zonder trillende knietjes en zweethanden het vliegtuig in wilt, kun je je opgeven via de website van Q-music. Luisteraars die zich aanmelden krijgen een instructiemiddag waarna ‘de ergste gevallen’ een complete vervolgcursus krijgen.

Verkeerstoren

De actie van Ruud de Wild om luisteraars lachend de lucht in te krijgen wordt gecombineerd met een live-uitzending van de Q-ochtendshow vanuit de verkeerstoren op Schiphol. Op vrijdag 16 oktober 2009 wordt vanuit de verkeerstoren op Schiphol ook bepaald of de cursus geslaagd is en de deelnemers durven te vliegen.

Lees ook:Ruud de Wild live vanuit verkeerstoren Schiphol
Lees ook:EO-jongerendag met een groet van Ruud de Wild
Lees ook:Complete actie rondom het ei van Ruud de Wild
Lees ook:Q-music vermaakt reizigers Schiphol
Lees ook:Bevestigd: Ruud de Wild weg bij Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>