Garage van Ruud de Wild moet leeg

We weten dat Ruud de Wild naast radiomaken ook veelvuldig de kwast pakt om kunstwerken te maken, zo maakte hij recent voor het goede doel een schilderij van een ketchupfles. Maar als we de nieuwste foto’s moeten geloven (zie hier links) dan heeft De Wild nog een ander bijbaantje, namelijk die van een gladde autoverkoper. Nou ja, verkoper… de radio-dj heeft een garage met daarin een aantal auto’s en die gaat-ie niet verkopen maar gewoon weggeven. Vanaf maandag 14 september is Ruuds garage open en is het motto ‘alles moet weg!’.


Ruuds garage is de nieuwste actie van het radiostation Q-music en start op 14 september 2009. Vanaf die datum gaat een autotrailer het land in op zoek naar nieuwe winnaars van een spiksplinter nieuwe auto. Luisteraars maken kans op een Fiat 500 door hun naam te sms’en naar Q-music. Als de oplegger met auto’s bij een luisteraar voor de deur staat, dan krijgt die persoon tien sleutels aangeboden. Wordt de juiste sleutel gekozen, dan is de auto voor die luisteraar.

De autotrailer rijdt vanaf komende maandag door Nederland. Ik zal de gemeente waar ik woon alvast vragen of ze de weg willen verbreden, anders past de oplegger misschien de straat niet in…

Lees ook:100% korting op auto’s uit garage Ruud de Wild
Lees ook:Politie haalt autotrailer Ruud de Wild van snelweg
Lees ook:Q-music geeft elektrische auto weg
Lees ook:DJ’s Q-music vallen ruim 25 kilo af
Lees ook:Ruud de Wild terug van vakantie en geeft auto’s weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>